Aanpassing in massage en ontspanningsvormen

Wegens langslepende lichamelijke problemen is mijn aanbod voor het moment uitgedund naar Reiki, Reiki massage, hotstone massage, edelsteen massage en cupping/massage.

Kan dit iets voor jou betekenen? Wel zeker!

Van ontspanning tot klachtmassage. Van het verbeteren van je doorbloeding (met het verlichten of oplossen van alle gerelateerde kwalen) tot het soepeler krijgen van je spieren en het in balans brengen van lichaam en geest. Gooi daar nog eens een portie afvoer afvalstoffen bij én een verbeterde huidstructuur! 

Misschien wil je aan dat litteken werken, een natuurlijke botox meemaken of er stralend gezond uitzien? Gelaatcupping hoort daar bij. Denk ook aan je décolleté.

Daarbovenop wellicht een Reiki sessie en je hebt het ultieme gedaan voor het zelfherstellende vermogen van jou eigen lijf!

Momenteel cupping en Reiki samen tegen (verkoudheid) virussen! Activeer je luchtwegen, longen en Reiki maakt de behandeling rond. Jouw lichaam doet de rest!

Vraag naar de mogelijkheden!

 

P.S. géén cellulite massage bij Taurus. Dit is een discipline waar zowel massage als voeding en beweging bij komt kijken.