luisteren met mijn handen

Mijn naam is Yvette Klein (1975) en masseren is al jaren mijn passie.

Een verandering teweeg brengen door middel van een massage, dat vind ik mooi. Met mijn handen voel ik dat spieren ontspannen en de ademhaling dieper en regelmatiger wordt. Even aan niets denken en totaal ontspannen zijn. Na de massage zie ik een duidelijk verschil; de huid straalt, het uiterlijk is zachter en de ogen staan ontspannen. En dat gun ik iedereen.

Taurus massage & wellbeing

Ik heb gekozen voor de naam Taurus omdat 'stier' mijn sterrenbeeld is. De stier beschouw ik als een enorm krachtig dier. Een doorzetter met heel veel sterke spieren. De 'stierennek' staat voor een dikke gespierde nek. Die kan veel dragen. Maar het is ook een nek die door spanning heel moeilijk te masseren is. Iemand met een 'stierennek' is vaak een persoon die maar doorgaat en graag voor anderen zorgt. In de afgelopen jaren heb ik ondervonden dat onze draagkracht en veerkracht erg groot kunnen zijn. Maar om zo sterk te blijven, moet je goed voor jezelf zorgen. Daar draagt massage aan bij.

een ontspannen masseuse

Het geven van massages heeft op mijzelf ook een positieve uitwerking. Omdat ik hard aan het werk ben met het lichaam van een ander zijn mijn eigen spieren ook continu in beweging. Een fijne workout! Dat ik tijdens het masseren zelf ook ontspanning ervaar, maakt het nog fijner.

Na een aantal jaren als actieve kinderleidster heb ik nu al weer een paar jaar een zittend beroep. Ik zit veel achter een beeldscherm en dat is niet goed voor mijn lijf. Omdat ik het  belangrijk vind om te ontspannen en in contact te blijven met mijn lichaam, ga ik regelmatig langs bij mijn eigen masseuse. Daar geniet ik elke keer weer van.

wist je dat...

...ik getrouwd ben met Norby, ik moeder ben van twee hele fijne meiden, mijn jongste dochter de 'kneepjes' van het masseren in haar handen heeft, ik een hele gekke hond heb, ik enorm kan genieten van een glaasje port en verslaafd ben aan gezelligheidsspelletjes als Skip-Bo en Keer Op Keer? 

kennis en opleiding

Bij Mood Massage Opleidingen ben ik opgeleid tot Wellness masseur. Daarnaast heb ik diverse wellness cursussen gevolgd en blijf ik mij continu  ontwikkelen.

 

"Don't worry!  I got your back "-