Luisteren met mijn handen

Mijn naam is Yvette Klein (1975) en masseren is al jaren mijn passie.

Een verandering teweeg brengen door middel van een massage, dat vind ik mooi. Met mijn handen voel ik dat spieren ontspannen en de ademhaling dieper en regelmatiger wordt. Even aan niets denken en totaal ontspannen zijn. Na de massage zie ik een duidelijk verschil; de huid straalt, het uiterlijk is zachter en de ogen staan ontspannen. En dat gun ik iedereen.

Taurus massage & wellbeing

Ik heb gekozen voor de naam Taurus omdat 'stier' mijn sterrenbeeld is. De stier beschouw ik als een enorm krachtig dier. Een doorzetter met heel veel sterke spieren. De 'stierennek' staat voor een dikke gespierde nek. Die kan veel dragen. Maar het is ook een nek die door spanning heel moeilijk te masseren is. Iemand met een 'stierennek' is vaak een persoon die maar doorgaat en graag voor anderen zorgt. In de afgelopen jaren heb ik ondervonden dat onze draagkracht en veerkracht erg groot kunnen zijn. Maar om zo sterk te blijven, moet je goed voor jezelf zorgen. Daar draagt massage aan bij.

Een ontspannen masseuse

Het geven van massages heeft op mijzelf ook een positieve uitwerking. Omdat ik hard aan het werk ben met het lichaam van een ander zijn mijn eigen spieren ook continu in beweging. Een fijne workout! Het maakt het nog fijner doordat ik tijdens het masseren zelf ook ontspanning ervaar.

Na een aantal jaren als actieve kinderleidster gewerkt te hebben, ging ik over naar een kantoorbaan en bracht ik heel wat tijd zittend achter een beeldscherm door. Dit heb ik als een enorme achteruitgang ervaren. Omdat ik het  belangrijk vind om te ontspannen en in contact te blijven met mijn lichaam, ga ik regelmatig langs bij mijn eigen masseuse. Daar geniet ik elke keer weer van. Naast massage vul ik mijn lijf en geest ook regelmatig met een Reiki behandeling. Door mijzelf of door Reiki advanced master Janneke Hoogstede. Ontspannen, ontdekken, opruimen, helen. Een van de fijnste momenten. 

Naast mijn werk als masseuse werk ik een paar dagen in het ziekenhuis; receptie en telefonie. Met leuke collega's en afwisselende werkzaamheden. Het is voor mij belangrijk onder de mensen te zijn en afwisseling te hebben. 

Zo zijn mijn massages ook nooit hetzelfde. Ik masseer heel intuïtief. Kom je het ook eens ervaren?

Wist je dat...

...ik getrouwd ben met Norby, ik moeder ben van twee hele fijne meiden, ik Reiki heb geïntegreerd in mijn massage praktijk, ik een hele gekke hond heb, ik enorm kan genieten van hardcore en regelmatig een festival of ander feestje bezoek, ik een vreselijke zoetekauw ben, ik ontzettend van de zomer houd en dan met name het warme weer!

Kennis en opleiding

Bij Mood Massage Opleidingen ben ik opgeleid tot Wellness masseur. Daarnaast heb ik diverse wellness cursussen gevolgd en blijf ik mij continu  ontwikkelen. Bij ReikiMar heb ik mijn Reiki avontuur opgepakt. Momenteel mag ik mijzelf Advanced Reiki Master noemen. Maar dat avontuur is zeker nog niet ten einde!

 

"Don't worry!  I got your back "-