Wat is cupping massage?

Cupping (massage) is een eeuwenoude therapie die gericht is op het creëren van verlichting in het lichaam. Tijdens een cupping (massage) worden speciale cups op de huid geplaatst en vacuüm gezogen waardoor de huid en het onderliggende bindweefsel worden opgetild. Dit kan helpen bij het losmaken van verklevingen, het stimuleren van de bloedtoevoer en het verminderen van ontstekingen.


Voordelen van cupping massage

  • Verlichting van spierpijn en stijfheid
  • Verbeterde bloedcirculatie
  • Ontgifting van de huid en het lichaam
  • Stressvermindering en ontspanning

Wat kun je verwachten tijdens een cupping massage?

Tijdens een cupping massage zal ik beginnen met een dynamische massage. De cups worden met de juiste massagetechniek over het lichaam getrrokken. Daarna bepaal ik samen met de cups, aan de hand van de eventuele klachten, op welke specifieke gebieden van het lichaam de cups geplaatst worden. De behandeling zal zachtjes beginnen en intenser worden naarmate de cups worden gebruikt om de huid en spieren te masseren. Vaak wordt een trekkend gevoel ervaren tijdens de cupping. Het gevoel na de cupping wordt meestal als vrijheid, meer ruimte en ontstressend beschreven.


Glow cupping

Hierbij verzorgen we het gelaat, hals en décolleté met cupping en massage en eventueel guasha. Een heerlijke, ontspannende en transformerende behandeling. Laat je verwennen en ontstressen en geniet van de zichtbare veranderingen van je huid! 

Ervaar de voordelen van cupping massage zelf

Neem contact met Taurus op om een afspraak te maken voor een cupping massage.