Reiki

Usui Reiki

&

Imara Reiki

 

Reiki healing behandeling

60 min. €50,00

 

Na 5 behandelingen ontvang je 

1 Reiki behandeling gratis.

(totaal 6 behandelingen)

 

Reiki healing op afstand

ca. 30 min. €25,00

 

Reiki healing online*

 

Reiki healing massage

60 min. €60,00

 

Reiki 4HandsHealing

(2 Reiki Masters tegelijkertijd)

45 min. €50,00

 

Take time to make your soul happy!

* Wat is een Reiki healing behandeling?

Bij een Reiki healing wordt er gewerkt met Universele Energie. Deze behandeling valt onder alternatieve geneeswijze. Het bestaat al duizenden jaren, maar de huidige vorm van Reiki werd voor het eerst ontwikkeld in 1922 door een Japanse boeddhist, Mikao Usui. Via Japan, de VS en Hawaï is het vervolgens in de jaren 80 in Europa geïntroduceerd. Hier werd het op westerse wijze verder geïntegreerd in de alternatieve geneeswijzen.

Reiki werkt zowel op lichamelijk, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau. De energiekanalen van de behandelaar zijn tijdens de opleiding geopend door een Reiki specialist. Er wordt niet gewerkt met de eigen energie van de behandelaar. Wij zijn pure doorgeefkanalen van deze Universele Energie.

Voor de behandeling wordt afgesproken hoe de cliënt Reiki wil ontvangen. Dit kan door handoplegging op het lichaam (sommige plaatsen, zoals keel (hals), borsten en liesstreek, worden niet aangeraakt) of door de handen boven het lichaamsgebied te houden. Dit doet niet af aan kracht/sterkte van de behandeling.

Als ontvanger kun je eventueel merken dat er gewerkt wordt met energie. Je kunt trillingen, kriebels, warmte of andere lichamelijke gewaarwordingen opmerken. Ook kun je je eventueel emotioneel of vermoeid voelen. Jouw lichaam zorgt er zelf voor dat de Universele Energie gaat stromen daar waar het nodig wordt bevonden in jouw lichaam. Hier hoeven wij samen niets in te sturen.

Reiki is niet schadelijk en niet negatief. Er wordt juist met veel liefde en gevoel gewerkt. Reiki werkt ondersteunend en zal nooit een behandeling van een arts vervangen.

Zoals eerder gemeld, werkt Reiki op de 4 niveau's. Deze behandelingen kunnen voor vele doeleinden worden ingezet. Denk bijvoorbeeld aan 

angsten, burn out klachten, stress, verwerken emotionele gebeurtenissen, vermoeidheid, onzekerheid, hoofdpijnen, darmklachten, etc. etc. 

Waar het bij Reiki omdraait, is het doorgeven van de Universele Energie, zodat het eigen lichaam dit kan opnemen en sturen daar waar het nodig is, zodat jouw lichaam het zelfhelende vermogen aan kan spreken om de balans terug te vinden. Reiki heft blokkades op en kan helpen bij  algehele ontspanning. Daarbij ontgift het het lichaam. 

 

Reiki op afstand is ook mogelijk. Hiervoor hebben wij eerst telefonisch contact. Daarna zorgen wij er beiden voor dat we een half uur zeker niet gestoord worden. Zoek een fijne plek in jouw omgeving en geniet zo'n 20 minuten van volle aandacht en energie. Daarna zorg je goed voor jezelf door lekker bij te komen en een glas water te drinken. Naderhand hebben wij nogmaals telefonisch contact. 

Deze vorm van Reiki is zeer fijn als je de deur niet uit kan of wil.

 

Naar aanleiding van de reden van jouw komst, kunnen we samen bekijken wat nodig is qua behandelingen.