Online Reiki Healing (in voorbereiding! Houd de pagina in de gaten!)

Bij Taurus Massage & Wellbeing bieden we straks ook online Reiki healing behandelingen aan, zodat je de helende kracht van Reiki kunt ervaren in je eigen omgeving. Of je nu thuis bent of op kantoor, je hoeft niet de deur uit en kunt op elk gewenst moment genieten van de voordelen van Reiki.


Wat is Reiki Healing?

Reiki is een eeuwenoude Japanse helende techniek die gericht is op het herstellen van balans in het lichaam. Door middel van handoplegging wordt de levensenergie gestimuleerd, waardoor fysieke en mentale blokkades kunnen worden opgelost. Dit brengt ontspanning, verlichting van klachten en bevordert het natuurlijke zelfhelend vermogen van het lichaam.


Hoe werkt het?

Tijdens een online Reiki healing behandeling ontvang je via e-mail of whatsapp een video opname met de helende energie van Reiki terwijl je ontspannen thuis zit. 


Speciale Aanbieding

We bieden momenteel online solo én 4HandsHealing behandelingen aan tegen een speciaal tarief, zodat je op een voordelige manier kennis kunt maken met de helende kracht van Reiki. Neem nu contact met ons op om te profiteren van deze aanbieding en een afspraak te maken voor jouw online Reiki healing behandeling. Deze aanbieding is geldig tot en met november 2024.

Ervaar de Helende Kracht van Reiki in Jouw Eigen Omgeving

Neem nu contact op en profiteer van onze speciale aanbieding voor online Reiki healing!